Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2006-09-21 00:03:35.0

Учасники пілотної групи отримали сертифікати від ООН

В 2005 році у рамках проекту „Передача інформаційних технологій в Україну” Програми Розвитку ООН (ПРООН) в Україні на базі кафедри спеціалізованих комп’ютерних систем ФПМ було створено Центр електронної освіти. Партнером НТУУ „КПІ” у рамках цього проекту є Польсько-Японський інститут інформаційних технологій (м. Варшава, Польща). Предметом діяльності Центру електронної освіти є організація дистанційної форми навчання бакалаврів за напрямом "Комп’ютерні науки" з використанням навчальних матеріалів, наданих Польсько-Японським інститутом інформаційних технологій згідно до Проекту.
Одним з етапів виконання проекту є дистанційне навчання пілотної групи студентів, що має на меті напрацювання досвіду проведення дистанційних занять, тестування програмного забезпечення, яке було розроблено фахівцями Польсько-Японського навчального закладу, та головне – набуття студентами нових знань. Пілотна група розпочала навчання 20 березня.
     Протягом двох місяців чотирнадцять студентів факультету прикладної математики вивчали дистанційний курс “Relational Data Bases” („Реляційні бази даних”) під керівництвом викладача кафедри спеціалізованих комп’ютерних систем ФПМ Михайлюк О.С. Навчання проводилося англійською мовою. Під час навчання студенти вивчали лекційні матеріали, розв’язували практичні завдання, брали участь в он-лайн та офф-лайн дискусіях та проходили тестування. Студентам було запропоновано взяти участь у восьми тестах. Підсумкові результати тестування показали достатньо високий рівень засвоєння навчальних матеріалів: лише один студент отримав оцінку „задовільно”, решта учасників пілотної групи закінчили навчання з оцінками „відмінно” та „добре”. За результатами тестування тринадцять студентів отримали від ПРООН сертифікати міжнародного зразка, церемонія вручення яких відбулася 6 червня на факультеті прикладної математики.
 
 Новини ( 391 ... 406 )
RSS
2006-12-01 День ФПМ ...
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 205, зареєстрованих: 0, гостей: 205. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського