Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2012-06-18 14:57:46.0

Випуск магістрів 2012

        Здавалось, зовсім недавно були хвилювання про вступ до університету… Якось непомітно пролетіли шість насичених та бурхливих років… І ось він, довгоочікуваний момент – вручення диплому.
       Цього року дипломи магістрів отримали 62 випускники нашого факультету, 12 з них закінчили навчання з відзнакою. Визначною цьогорічна подія стала ще й тому, що на кафедрі програмного забезпечення комп’ютерних систем випуск магістрів відбувся вперше.
       Дипломи випускникам ФПМ вручив декан Дичка Іван Андрійович, він привітав випускників з початком нового етапу їх життя та побажав їм успішної кар’єри, міцного здоров’я та успішної реалізації планів і задумів. Зі словами
привітання до випускників також звернулись заступник декана з навчально-виховної роботи Темнікова Олена Леонідівна,  заступник декана з навчально-методичної роботи Сулема Євгенія Станіславівна та старший викладач кафедри прикладної математики Мальчиков Володимир Вікторович. Згодом новоспечені магістри висловили щиру подяку своїм викладачам та впевненість в тому, що навчання в КПІ – найкращі роки їх життя.
       Отже, побажаємо нашим випускникам успішного та щасливого майбутнього!
 
 Новини ( 166 ... 180 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 218, зареєстрованих: 0, гостей: 218. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського