Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2010-11-09 18:08:59.0

Форум партнерства НТУУ "КПІ"

   Форум партнерства – під такою назвою пройшов захід з питань співпраці між НТУУ «КПІ» та підприємствами і бізнесом. Представники різних компаній, потенційні роботодавці наших випускників, змогли ознайомитись з науковою та освітньою діяльністю НТУУ «КПІ» та запросити факультети до нових форм співпраці. Кожен факультет мав свій стенд, на якому містилась інформація про спеціальності, програми підготовки фахівців, наукові напрями тощо.
   На форумі виступив перший проректор Якименко Ю.І., який розповів про систему підготовки кадрів в НТУУ «КПІ» та про особливості навчання за різними спеціальностями нашого університету. Серед гостей НТУУ «КПІ» було багато відомих та потужних компаній, в тому числі був представлений партнер ФПМ – компанія EPAM Systems. Під час виступу директор EPAM Systems в Україні Юрій Антонюк розповів присутнім про наміри компанії щодо співпраці з нашим факультетом та університетом в цілому. Зараз в EPAM Systems спостерігається потреба у кваліфікованих спеціалістах, зокрема в Java програмістах, спеціалістах з підтримки програм, а також контент-розробниках. І нещодавнє відкриття навчальних та науково-дослідних лабораторій на базі ФПМ та ННК «ІПСА» та започаткування постійно діючих безкоштовних курсів з програмування та тестування програмного забезпечення безперечно сприятиме підготовці висококваліфікованих фахівців для ІТ-галузі.

   Підсумовуючи, можна сказати, що в НТУУ «КПІ» здійснюється підготовка спеціалістів за напрямами, які є пріоритетними на ринку праці. І співпраця університету з роботодавцями дозволить нашим випускникам бути конкурентоспроможними та зробити гідну кар’єру.

 
 Новини ( 241 ... 255 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 199, зареєстрованих: 0, гостей: 199. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського